Individuele lessen

Heb je een drukke baan of gezinsleven? Merk je dat je al enige tijd minder soepel bent of het gevoel hebt dat je wordt geleefd. Voel je, je er minder prettig bij om in groepsverband aan je lichaam en geest te werken of passen de lestijden eenvoudig niet?

Naast de groepslessen bestaat er bij Puur in Balans ook de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een Personal Yoga training. De trainingen zijn toegespitst op jouw wensen en doelstellingen. Wil jij je soepel en vitaal voelen of juist meer rust ervaren? Wil je meer weten over hoe je de Oude Yoga wijsheid kan integreren in je dagelijks leven of leren mediteren? Of wil je juist leren hoe je blessures kan voorkomen? Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., voor een verdere toelichting en het maken van een vrijblijvende afspraak.

Contact

Voor vragen of het aanvragen van een proefles kunt u mailen
naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een app bericht naar 
06-11014686.
Ik reageer binnen 48 uur.