Lees verder Aquarius

Wat is een Aquarius Angels® Healing?
De Aquarius Angels® Healing is een nieuwe vorm van Engelen heling, die aansluit bij het tijdperk waar we ons nu in bevinden, het Aquarius tijdperk. In deze nieuwe tijd van Aquarius is het mogelijk om met een lichtere vorm van healing te werken.

Aquarius Angels® zijn Engelen die ook wel bekend staan als helende Engelen. Ze zijn als groep volledig gericht op het verhogen van de menselijke trilling.
Deze trilling kan pas sinds 21 December 2012 (energetische omslag) worden aangeboden, omdat de mens dit niet eerder kon ontvangen en zal de komende jaren steeds duidelijker voelbaar worden. Het verhogen van de trilling zorgt voor een helende frequentie.
Door deze frequentie kunnen nu helingen ontstaan door het verbreken van de illusie dat we niet langer één zijn met de bron waarin alles perfect is. Door deze beperkende overtuiging ervaren wij allerlei ongemakken in ons leven. De Aquarius Angels® Healing helpt ons om klachten op zowel fysiek, mentaal, spiritueel als karmisch niveau op te lossen.
De heling geschiedt door de illusie van afscheiding van de Bron van alles op te heffen. Dat is wat tijdens een behandeling gedaan wordt. Wanneer men één is met de Bron, die van zichzelf perfect en oneindig is en in overvloed bestaat, kan iedereen perfect en in overvloed bestaan.

Hoe ziet een behandeling eruit?
Allereerst ontvang je een uitleg over hoe de healing in zijn werk gaat en daarna bepalen we een positief doel van de sessie. Daarna tref ik de voorbereiding voor de sessie door een veilige omgeving te creëren en naar het Goddelijk Bewustzijn te gaan.
 
Je zal steeds kort aangeraakt worden op een aantal aandachtspunten op je lichaam, zoals onder andere op de kruin, het gezicht, bij de schouderbladen en dergelijke. Tijdens de behandeling wordt de trilling van de diverse aandachtspunten verhoogd.

Na de aarding die ook op een Aquarius manier gebeurt zal ik een flesje Lastral voor je maken.

Dit zijn druppels, welke voornamelijk uit water bestaan, die door de Aquarius Angels® bij de sessie afgestemd worden op het trillingsniveau of frequentie van het doel van de sessie. Dit kun je zien als een soort van spirituele nazorg van de Aquarius Angels® op de sessie. Op deze manier blijf je de trilling van de sessie aangereikt krijgen. Je dient deze druppels 4 x daags (bij maaltijden en voor slapen gaan) in te nemen. Je druppelt 4 druppels in een beetje water.
Een Lastral zal nooit los verkocht worden omdat het nazorg is en geen behandeling op zich.

Wil je weten welke effecten je kan verwachten? Lees dan verder

Contact Puur in Balans