Welkom bij Puur in Balans

WELKOM BIJ PUUR IN BALANS

Wil jij op een ontspannen manier richting geven aan je leven? Je niet meer laten leiden door automatische patronen en emoties, maar zelf de regie in handen hebben? Leer jezelf echt kennen en ontdek je kracht, je talenten, je valkuilen en verbeterpunten. Ontwikkel je ZELFbewustzijn.

Via yoga, coaching en training leert Jeanielle van Osnabrugge van Puur in Balans mensen om rust en ruimte voor zichzelf te creëren om zo hun ZELFbewustzijn te ontwikkelen.

“Als je jezelf echt leert kennen, kun je jouw ZELF als een kompas gebruiken om op een ontspannen manier richting te geven aan jouw leven” - Jeanielle

Hiervoor is Rust en Ruimte nodig. Rust om letterlijk tot jezelf te komen, stil te kunnen zijn, naar binnen te keren en zo ruimte te krijgen om jezelf te observeren en te leren kennen. Vanuit daar kun je puur en in balans zijn en dit Zelfbewustzijn ontwikkelen.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Bel of mail me en vraag een gratis adviesgesprek aan!

Warme groet, Jeaniëlle

 

Via de yogalessen, coaching en training van Puur in Balans kun je dit ZELFbewustzijn ontwikkelen en leer je ontspannen door het leven te gaan!

Meld je aan en maak kans op een gratis adviesgesprek van een half uur.

meditatie 1

Contact

Voor vragen of het aanvragen van een proefles kunt u mailen
naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een app bericht naar 
06-11014686.
Ik reageer binnen 48 uur.