Intentie

Visie

In mijn visie is de wereld één en is de basis van alles een onderliggend "eenheidsbewustzijn". We zijn allen verbonden met elkaar en met de bron van puur bewustzijn. We maken onderdeel uit van een groter geheel, zoals druppels in een oceaan, waarbij een ieder zijn eigen bijdrage levert. Maar in de kern zijn we allemaal gelijk, zoals alle druppels uit de oceaan uit water bestaan. Individueel kunnen we ons ontwikkelen en onze bijdrage aan dit grotere geheel leveren door onze kwaliteiten in te zetten. Hiervoor is ZELFbewustzijn nodig, dat je een realistische kijk op jezelf hebt. Jezelf echt kent, met zowel jouw kwaliteiten, als jouw valkuilen en ontwikkelpunten. 

Missie

Het is mijn missie om mensen te leren dit ZELFbewustzijn te ontwikkelen. Hiervoor is Rust en Ruimte nodig. Rust om letterlijk tot jezelf te komen, stil te kunnen zijn, naar binnen te keren en zo ruimte te krijgen om jezelf te observeren en te leren kennen. En zo dit ZELFbewustzijn te ontwikkelen. Een zelfbewust persoon is evenwichtig, staat in verbinding met zichzelf, kent zijn kwaliteiten en beperkingen, kan zichzelf accepteren zoals die is en heeft zelfvertrouwen. Vanuit daar kun je puur en in balans zijn.

Dit doe ik door aandachtig aanwezig te zijn en in te voelen hoe oude patronen en verdedigingsmechanisme los gelaten kunnen worden en het pad naar ZELFbewustzijn zichtbaar wordt. Ik begeleid  mensen in hun proces om te leven vanuit rust, ruimte, compassie en harmonie  in plaats van angst en beperking. Mijn droom is om met elkaar een mooiere wereld te creëren. Een wereld waar groot en klein, mens en dier vanuit hun eigen unieke gaven hun bijdrage mogen leveren aan het grotere geheel.

 meditatie 1

14063974 1087306138021782 3550286095069617908 n

Contact

Voor vragen of het aanvragen van een proefles kunt u mailen
naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een app bericht naar 
06-11014686.
Ik reageer binnen 48 uur.