Gratis adviesgesprek

Graag wil ik persoonlijk met je kennis maken en je ondersteunen om jouw Kompas naar je ware aard en oorsprong te ontdekken.
 
Veel ontdekkingsreizigers zoals jij houden vele ballen in de lucht, waardoor ze niet altijd toekomen aan een moment voor hun zelf. Juist nu hebben volwassenen een belangrijke rol om vanuit hun eigen authenticiteit en rust, kinderen een veilige plek te bieden om te ontdekken wie ze zijn en welke unieke talenten ze mogen ontwikkelen. Daarom verdien je het om meer rust in je leven te ervaren. Lees meer
 
Er is op dit moment een  groot aanbod aan yogadocenten en coaches. Toch ervaren we juist nu grote hectiek in ons leven. Mijn aanpak richt zich op het stap voor stap integreren van de oude yoga filosofie in jouw dagelijkse leven. Ik wil jou graag helpen om blijvend, meer rust in je leven te ervaren.
 
Graag nodig ik je uit, om gebruik te maken van mijn speciale aanbod om kans te maken op een gratis advies gesprek. In een persoonlijk telefonisch gesprek van 30 minuten onderzoeken we, wat jij of je kind nodig heeft, om op een authentieke manier te groeien.
 
Voor het gratis advies gesprek ter waarde van € 50,- reserveer ik enkele gratis plekken voor ontdekkingsreizigers, die willen investeren in hun ontwikkeling, zodat ze meer rust in hun leven ervaren.
Wanneer je wordt geselecteerd voor de gratis sessie, ontvang je van mij een uitnodiging om een afspraak in te plannen. Ik kijk er naar uit om nader met elkaar kennis te maken.

Druk op onderstaand vierkant om dit formulier te verzenden. 

Door dit contactformulier in te vullen, stelt u uw persoonlijke gegevens beschikbaar aan Puur in Balans. U kunt hier onze Privacyverklaring vinden.

Om het formulier te versturen kunt u op onderstaande grijze balkje klikken.

14063974 1087306138021782 3550286095069617908 n

Contact

Voor vragen of het aanvragen van een proefles kunt u mailen
naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een app bericht naar 
06-11014686.
Ik reageer binnen 48 uur.