Home
 •  

  Yoga

   

  Yoga

  Yoga is een eeuwen oude wetenschappelijk onderbouwde levensfilosofie om lichaam en geest met elkaar in balans te brengen. Het woord yoga betekent in het sanskriet verbinden of in evenwicht brengen.
  Lees verder...

  Training

  Van oude gewoontes naar een nieuw leven vanuit zelfbewustzijn

   

  Training: Van oude gewoontes naar een nieuw leven vanuit zelfbewustzijn

  In deze training neem ik je mee op reis. Op reis naar jezelf.
  Lees verder...

   

  Coaching

   

  Coaching

  Wil jij op een ontspannen manier richting geven aan je leven? Je niet meer laten leiden door automatische patronen en emoties, maar zelf de regie in handen hebben?
  Lees verder...

   

  Yoga Break op kantoor

   

  Yoga Break op kantoor

  Een Yogales gedurende een werkdag is een effectieve break waarbij de medewerkers mentaal en fysiek ontspannen. In relatief korte tijd komt de medewerker weer in balans en laadt weer op voor de rest van de dag.
  Lees verder...
   
 •  

  Coaching Kids

   

  Coaching Kids

  In mijn coaching voor kinderen en jongeren bekijk ik samen met jou en je kind wat het nodig heeft om zijn eigen unieke talent te ontwikkelen en zijn innerlijke schat te ontdekken. Kinderen leren zich weer ontspannen en in hun kracht te staan.
  Lees verder...

  Jeanielle's

  Blog

   

  Inspiratie blog

  Het Yogapad heeft mijn leven veranderd. In mijn inspiratiemail deel ik graag de schitterende inzichten die de eeuwenoude filosofie ons verschaf.
  Lees verder...

  Gratis

  Meditatie en uitleg

   

  Meditatie en uitleg

  Met Compassie Yoga en Coaching leer ik je weer verbinding te maken met jouw innerlijke rustpunt. Eén van de middelen die ik hierbij inzet zijn geleide meditaties.
  Lees verder...

  Gratis

  Adviesgesprek

   

  Gratis adviesgesprek

  Graag wil ik persoonlijk met je kennis maken en je ondersteunen om jouw Kompas naar je ware aard en oorsprong te ontdekken.
  Gratis adviesgesprek aanvragen
   

Creëer meer rust en ruimte voor jezelf om jouw Zelfbewustzijn te ontwikkelen
via de yogalessen, training of coaching van Puur in Balans.

Regelmatig ervaar ik dat zowel kinderen als volwassenen hun best doen om te voldoen aan een bepaald verwachtingspatroon. Wat zou het mooi zijn als we kunnen zijn wie we zijn en dat de uniekheid van ieder individu ons uitgangspunt is.
De pot met het barstje (Hindoeïstisch verhaal)Iedere dag droeg een boer 2 potten naar de rivier en vulde ze met water. De potten hingen aan een stok over zijn schouders. De rechter pot was nieuw en perfect.

De linker pot was ouder en er zat een barstje in. Het water wat de boer in de nieuwe pot had gedaan bleef erin. Maar de pot met het barstje lekte op de terug weg een spoor van water. Twee jaar lang, dag na dag ging dit zo door. De pot met het barstje voelde zich ongelukkig. “Ik schaam me zo omdat ik niet perfect ben”. Op een dag zei hij tegen de boer: “Het spijt me enorm, ik breng maar de helft van het water mee terug naar huis, omdat ik water lek. Je moet me maar weg gooien”. De boer antwoordde: “Treur nou maar niet, kijk achter je. Zie je al die mooie bloemen langs het pad? Die staan allemaal aan de linker kant, de kant waar ik je draag. Omdat ik wist dat je zo speciaal bent, heb ik aan die kant van de weg zaadjes geplant en jij hebt ze steeds op de terugweg water gegeven. Dankjewel, ik heb verse bloemen op mijn tafel staan. Dankjewel, pot met het barstje. Jij bent heel speciaal”.Bron: Yogatuin, Hilversum. Vertaald uit: Treasure in your heart,
 Sydney Solis, The Mythic Yoga Studio

Namasté

Contact Puur in Balans