Home
 •  

  Yoga

   

  Yoga

  Yoga is een eeuwen oude wetenschappelijk onderbouwde levensfilosofie om lichaam en geest met elkaar in balans te brengen. Het woord yoga betekent in het sanskriet verbinden of in evenwicht brengen.
  Lees verder...

  Training

  Van oude gewoontes naar een nieuw leven vanuit zelfbewustzijn

   

  Training: Van oude gewoontes naar een nieuw leven vanuit zelfbewustzijn

  In deze training neem ik je mee op reis. Op reis naar jezelf.
  Lees verder...

   

  Coaching

   

  Coaching

  Wil jij op een ontspannen manier richting geven aan je leven? Je niet meer laten leiden door automatische patronen en emoties, maar zelf de regie in handen hebben?
  Lees verder...

   

  Yoga Break op kantoor

   

  Yoga Break op kantoor

  Een Yogales gedurende een werkdag is een effectieve break waarbij de medewerkers mentaal en fysiek ontspannen. In relatief korte tijd komt de medewerker weer in balans en laadt weer op voor de rest van de dag.
  Lees verder...
   
 •  

  Coaching Kids

   

  Coaching Kids

  In mijn coaching voor kinderen en jongeren bekijk ik samen met jou en je kind wat het nodig heeft om zijn eigen unieke talent te ontwikkelen en zijn innerlijke schat te ontdekken. Kinderen leren zich weer ontspannen en in hun kracht te staan.
  Lees verder...

  Jeanielle's

  Blog

   

  Inspiratie blog

  Het Yogapad heeft mijn leven veranderd. In mijn inspiratiemail deel ik graag de schitterende inzichten die de eeuwenoude filosofie ons verschaf.
  Lees verder...

  Gratis

  Meditatie en uitleg

   

  Meditatie en uitleg

  Met Compassie Yoga en Coaching leer ik je weer verbinding te maken met jouw innerlijke rustpunt. Eén van de middelen die ik hierbij inzet zijn geleide meditaties.
  Lees verder...

  Gratis

  Adviesgesprek

   

  Gratis adviesgesprek

  Graag wil ik persoonlijk met je kennis maken en je ondersteunen om jouw Kompas naar je ware aard en oorsprong te ontdekken.
  Gratis adviesgesprek aanvragen
   

Creëer meer rust en ruimte voor jezelf om jouw Zelfbewustzijn te ontwikkelen
via de yogalessen, training of coaching van Puur in Balans.

Het Yogapad heeft mijn leven veranderd. In mijn inspiratiemail deel ik graag de schitterende inzichten die de eeuwenoude filosofie ons verschaft. Ook deel ik graag andere 'klik'momenten, die ik op mijn ontdekkingstocht tegenkom.

image.png

Als klein meisje droomde ik ervan om prima ballerina te worden. Ik genoot van de sierlijke bewegingen, de muziek en het contact maken met mijn lijf. Na mijn auditie bij het conservatorium bleek ik niet het perfecte lichaam te hebben. Ik werd afgewezen. Dag droom. En zo ontstond er een heel ander pad dan ik had bedacht…

yoga retraite beeld

Inner Journey - Be Your Beautiful Self 
18-19-20 september 2020

The Land of Now

Jeanielle en Selma

Laat je dit weekend heerlijk in de watten leggen tijdens deze yoga en meditatie-retraite. Geniet van de dagelijkse yoga- en meditatiesessies, de mooie omgeving, de rust en van heerlijk biologisch eten. Gun jezelf een moment om te ontspannen, te genieten en verdiep je in jouw yoga- en meditatiebeoefeningen. SelmaenJeaniëllebegeleidenjounaardekrachtvanhetnu,naarvolledig aanwezig zijn. Vernieuw je energie en geniet van je innerlijke vakantie. Dit weekend staat voor verbinding met jezelf, compassie en verstilling. 

Klik hier voor meer informatie

 

retraite 2018

Vrijdag 13 april tot en met zondag 15 april (VOL) en vrijdag 5 tot en met zondag 7 oktober 2018 (VOL).

Najaar 2019, Ook VOL. 

Inner Journey – Be Your Beautiful Self

Met Selma Oppedijk en Jeaniëlle van Osnabrugge

Even Stil zijn

Jaren geleden ging ik met mijn moeder voor het eerst naar een retraite weekend.

Namasté

Contact Puur in Balans