Home
 •  

  Yoga

   

  Yoga

  Yoga is een eeuwen oude wetenschappelijk onderbouwde levensfilosofie om lichaam en geest met elkaar in balans te brengen. Het woord yoga betekent in het sanskriet verbinden of in evenwicht brengen.
  Lees verder...

  Training

  Van oude gewoontes naar een nieuw leven vanuit zelfbewustzijn

   

  Training: Van oude gewoontes naar een nieuw leven vanuit zelfbewustzijn

  In deze training neem ik je mee op reis. Op reis naar jezelf.
  Lees verder...

   

  Coaching

   

  Coaching

  Wil jij op een ontspannen manier richting geven aan je leven? Je niet meer laten leiden door automatische patronen en emoties, maar zelf de regie in handen hebben?
  Lees verder...

   

  Yoga Break op kantoor

   

  Yoga Break op kantoor

  Een Yogales gedurende een werkdag is een effectieve break waarbij de medewerkers mentaal en fysiek ontspannen. In relatief korte tijd komt de medewerker weer in balans en laadt weer op voor de rest van de dag.
  Lees verder...
   
 •  

  Coaching Kids

   

  Coaching Kids

  In mijn coaching voor kinderen en jongeren bekijk ik samen met jou en je kind wat het nodig heeft om zijn eigen unieke talent te ontwikkelen en zijn innerlijke schat te ontdekken. Kinderen leren zich weer ontspannen en in hun kracht te staan.
  Lees verder...

  Jeanielle's

  Blog

   

  Inspiratie blog

  Het Yogapad heeft mijn leven veranderd. In mijn inspiratiemail deel ik graag de schitterende inzichten die de eeuwenoude filosofie ons verschaf.
  Lees verder...

  Gratis

  Meditatie en uitleg

   

  Meditatie en uitleg

  Met Compassie Yoga en Coaching leer ik je weer verbinding te maken met jouw innerlijke rustpunt. Eén van de middelen die ik hierbij inzet zijn geleide meditaties.
  Lees verder...

  Gratis

  Adviesgesprek

   

  Gratis adviesgesprek

  Graag wil ik persoonlijk met je kennis maken en je ondersteunen om jouw Kompas naar je ware aard en oorsprong te ontdekken.
  Gratis adviesgesprek aanvragen
   

Creëer meer rust en ruimte voor jezelf om jouw Zelfbewustzijn te ontwikkelen
via de yogalessen, training of coaching van Puur in Balans.

Puur in de natuur - yoga & wandelen met de elementen

Deze les van 1,5 uur is een combinatie van yoga, meditatie, ademhalingsoefeningen en wandelen in de natuur. Geef jezelf een energie boost met deze speciale les. 

Geïnspireerd door de buitenlessen van de afgelopen maanden bied ik deze nieuwe les aan: “Puur in de natuur - yoga & wandelen met de elementen”. Op deze manier zien we letterlijk het seizoen veranderen, kunnen we ons hierop afstemmen en zo meebewegen met de natuur. Elk seizoen heeft een eigen thema.

Heerlijk buiten bewegen en staande yogahoudingen in de frisse buitenlucht. Echt een moment om te verbinden met jezelf en jouw omgeving. 

De les bestaat uit het opwarmen en verkennen van het lichaam, waarna we in stilte wandelen met aandacht voor de elementen van de natuur. We doen meditatieve en ademhalingsoefeningen, en staande Yoga asana’s waarbij we ook nog eens ruim 1,5 meter afstand in acht kunnen nemen.

Deelname kan per keer, wel graag van te voren aanmelden!

Locatie

Haarlemmermeerse bos - we verzamelen bij het voormalige Vork & Mes restaurant.

Data en tijd

Op vrijdagen: 30 oktober, 13 en 27 november en 4 en 11 december 2020  van 16:00 tot 17:30 uur

Kosten

Bijdrage is per les en al naar gelang de waarde die je ervaart en je budget. Indicatie tarief is tussen de 5,50 en 15,- euro.

Aanmelden

Graag persoonlijk aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een app bericht naar 06-11014686.

De lessen gaan in principe altijd door, aangezien ieder element met bijbehorend weertype zijn eigen bijdrage levert aan het grotere geheel. We kunnen ons immers kleden tegen kou of regen. Behalve bij onweer en extreme regenval gaat de les niet door.

Ik kijk ernaar uit dit samen met jou te beleven, Jeaniëlle

 

Verhoog het welzijn en de productiviteit van uw medewerkers met Yoga Break.

Een Yogales gedurende een werkdag is een effectieve break waarbij de medewerkers mentaal en fysiek ontspannen. In relatief korte tijd komt de medewerker weer in balans en laadt weer op voor de rest van de dag. Door de Rust en Ruimte die er ontstaat door de yogales, kan de werknemer zich beter concentreren, waardoor de effectiviteit en efficiëncy van de medewerker toeneemt.

Met mijn ervaring in het bedrijfsleven weet ik hoe lastig het kan zijn om continu productief te zijn als de lat hoogt ligt en er veel deadlines zijn. Ervaring leert dat een volle agenda en deadlines heel goed te managen zijn, als het lichaam maar de kans krijgt te herstellen en weer nieuwe energie op te doen! Dat doen we met Yoga Break!
Jeaniëlle

Positieve effecten van Yoga voor uw werknemers:
    •    Fysieke conditie en immuunsysteem verbetert;
    •    Werknemers creëren bewustwording: leren hoe ze afstand kunnen nemen van hun emoties en bewuster kunnen handelen;
    •    De concentratie en focus van werknemers neemt toe;
    •    Werknemers worden creatiever;
    •    De productiviteit van de werknemer neemt toe.

Hoe ziet Yoga Break eruit
De les starten we in stilte. Daarna volgt een warming-up om de wervelkolom, nek en schouders los te maken. Vervolgens beoefenen we diverse yogahoudingen gericht op kracht, soepelheid, evenwicht en concentratie. De les wordt altijd afgesloten met een ontspanningsoefening.

Praktische informatie
    •    Afhankelijk van de wensen kunnen de lessen op een stoel gegeven worden of op de Yogamat. Yogamatten worden verzorgd door de docent.
    •    Makkelijk zittende kleding wordt aangeraden. De les is rustig van aard, zodat mensen na afloop niet hoeven te douchen
    •    Aantal deelnemers: 6 – 16 personen
    •    Deelnemers kunnen zelf een flesje water, deken en kussentje meenemen indien gewenst
    •    Momenten in de week (in overleg)
    •    Duur van de les: 1 uur. Wel kunnen er 2 lessen van een half uur gegeven worden.
    •    Uurtarief inclusief Yogamatten en reiskosten binnen Hoofddorp, EUR 150,- ex btw (op basis van max 16 personen)

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden voor Yoga Break bij uw op kantoor via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-11014686
Jeaniëlle 

Verhoog het welzijn en de productiviteit van uw medewerkers met Yoga Break.

Een Yogales gedurende een werkdag is een effectieve break waarbij de medewerkers mentaal en fysiek ontspannen. In relatief korte tijd komt de medewerker weer in balans en laadt weer op voor de rest van de dag. Door de Rust en Ruimte die er ontstaat door de yogales, kan de werknemer zich beter concentreren, waardoor de effectiviteit en efficiency van de medewerker toeneemt.

Met mijn ervaring in het bedrijfsleven weet ik hoe lastig het kan zijn om continu productief te zijn als de lat hoogt ligt en er veel deadlines zijn. Ervaring leert dat een volle agenda en deadlines heel goed te managen zijn, als het lichaam maar de kans krijgt te herstellen en weer nieuwe energie op te doen! Dat doen we met Yoga Break!  Jeaniëlle

Positieve effecten van Yoga voor uw werknemers

 • Fysieke conditie en immuunsysteem verbetert;
 • Werknemers creëren bewustwording: leren hoe ze afstand kunnen nemen van hun emoties en bewuster kunnen handelen;
 • De concentratie en focus van werknemers neemt toe;
 • Werknemers worden creatiever;
 • De productiviteit van de werknemer neemt toe.

Hoe ziet Yoga Break eruit

De les starten we in stilte. Daarna volgt een warming-up om de wervelkolom, nek en schouders los te maken. Vervolgens beoefenen we diverse yogahoudingen gericht op kracht, soepelheid, evenwicht en concentratie. De les wordt altijd afgesloten met een ontspanningsoefening.

 Praktische informatie

 • Afhankelijk van de wensen kunnen de lessen op een stoel gegeven worden of op de Yogamat. Yogamatten worden verzorgd door de docent.
 • Makkelijk zittende kleding wordt aangeraden. De les is rustig van aard, zodat mensen na afloop niet hoeven te douchen
 • Aantal deelnemers: 6 – 16 personen
 • Deelnemers kunnen zelf een flesje water, deken en kussentje meenemen indien gewenst
 • Momenten in de week (in overleg)
 • Duur van de les: 1 uur. Wel kunnen er 2 lessen van een half uur gegeven worden. 
 • Uurtarief inclusief Yogamatten en reiskosten binnen Hoofddorp, EUR 125,- ex btw (op basis van max 16 personen)

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden voor Yoga Break bij uw op kantoor via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-11014686. 

Jeaniëlle 

 

Namasté

Contact

Voor vragen of het aanvragen van een proefles kunt u mailen
naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een app bericht naar 
06-11014686.
Ik reageer binnen 48 uur.